Jia Ruan is een grote speler wanneer we het hebben over de e-commerce wereld. Hij weet als de beste hoe je geld kan verdienen via het internet. Het zou zomaar kunnen dat Jia Ruan al eens eerder voorbij gekomen is op je beeldscherm, door bijvoorbeeld een advertentie op social media of een reclame op Youtube.

Toch hebben mensen af en toe hun vraagtekens of hij wel echt een expert is en of wat hij doet allemaal wel te vertrouwen is. Wij stellen je alvast gerust, het is een goede jongen. 

Maar wie is deze Jia Ruan dan eigenlijk? En hoe groot is het Jia Ruan vermogen vermogen? 

Wat is het geschatte vermogen van Jia Ruan?

In 2019 lag het vermogen op €100.000,00. Hoeveel zijn huidige vermogen is is niet bekend. In iedergeval een hoop meer.

Wie is Jia Ruan?

Voordat we het hebben over het vermogen van Jia Ruan, vertellen wel je eerst wie deze jonge man is. Jia Ruan is 22 jaar en van Chinese afkomst, maar woont in het Noord-Hollandse plaatse Heerhugowaard, vlak bij Alkmaar in de buurt. Voordat hij deze wereld instapte heeft hij netjes zijn HAVO diploma gehaald. Zoals voor vele is het altijd eventjes zoeken wat de vervolgstap wordt na het voortgezet onderwijs, sommige zijn al vrij zeker van hun zaak en een ander deel heeft nog velen twijfels. Zo dacht Jia Ruan dat hij social works wilde gaan doen en besloot daarom deze opleiding te volgen op de Hogeschool van Amsterdam. Echter bleek dit niets voor hem te zijn, maar durfde hij dit niet aan zijn ouders te vertellen en ging daarom met tegenzin naar school. 

Zijn ouders werken hard in drie verschillende restaurants, Jia wilde graag hard werken op een andere manier, vooral slimmer werken. Zo zette hij meerdere bedrijfjes op en is hij daarmee aardig onderuit gegaan. Het duurde daarom eventjes voordat hij echt de smaak te pakken kreeg met het verkopen van Bol.com. Hiermee verdient hij nu duizenden euro’s per maand

Zijn vermogen

Het vermogen van Jia Ruan stond in 2019 dus op ongeveer één ton, ondertussen is dit zonder twijfel al een hele hoop meer geworden. We kunnen je helaas niet precies vertellen hoeveel want dat is nergens terug te vinden, maar andere dingen rondom zijn vermogen wel. Op dit moment verdient hij door zich volledig te storten op de e-commerce wereld, met zijn bedrijf ongeveer vijftig duizend euro per maand. Dacht je dat dit het enige was dan heb je het mis want met zijn educatie business verdient hij zo’n drie ton per maand. Misschien voor ons ook een overweging waard om over te stappen op deze business?

Ook is bekend dat alleen de Bol masterclass die hij geeft in ongeveer 16 maanden tijd Jia al 3 miljoen euro omzet heeft opgeleverd. Natuurlijk is dit de omzet en heeft hij ook kosten gemaakt, maar wat de uiteindelijke winst is is onduidelijk.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jia Ruan 👑 (@jiaruan)

Is Jia Ruan te vertrouwen?

Logisch dat je zo je vraagtekens hebt bij of die tips van Jia Ruan in zo een masterclass wel echt het geld waard zijn. Deze jongen maakt het liefst zo veel mogelijk geld via het internet. Zo kan het zijn dat hij een beetje scammy of sneaky overkomt bij het verkopen van zijn diensten. Maar heb je vragen voor deze jonge man dan staat hij gegarandeerd voor je klaar en is het super makkelijk hem te benaderen. Hij neemt de tijd om antwoord te geven op de vragen waar jij zelf al die tijd al mee zat.

Toch maakt hij af en toe beweringen die veel te overdreven zijn. Zo beweerde hij dat je gemakkelijk tienduizend euro binnen een paar maanden kon verdienen middels het verkopen via Bol.com. Deze bewering kunnen we uitsplitsen in maar liefst 2 delen die niet helemaal kloppen. Zo zal je ontzettend veel tijd en energie moeten steken in het verkopen via bol.com, dus je kan zelf wel bedenken dat dit alles behalve gemakkelijk gaat. Daarnaast is het zeer lastig om dit binnen zo een korte tijd te realiseren. Er is gigantisch veel concurrentie dus probeer daar maar eens bovenuit te steken.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>