november 24

Vier veelvoorkomende onzekerheden van mannen en hoe ga je ermee om?

0  reacties

Ieder mens heeft zijn imperfecties of onzekerheden. Daar komen we niet onderuit en dat is ook niet erg. Toch kunnen onzekerheden je behoorlijk in de weg zitten. Niet alle mannen kunnen evengoed praten over hun onzekerheden en dit soort onderwerpen worden dan ook wel eens uit de weggegaan in het gesprek met je vrienden. Toch is het wel zo fijn om te weten dat je niet de enige bent in bepaalde onzekerheden, want ook al hoor je er anderen misschien niet over, ze zijn er heus wel. Waar zijn mannen dan zoal onzeker over en hoe ga je ermee om? Is het wel nodig hier onzeker over te zijn? Lees er hier alles over en wie weet ga je daarna eens het gesprek aan met je maten. Veel onzekerheid komt voort uit het feit dat dingen onbesproken blijven en het gevoel hebben dat je de enige bent. Wij geven alvast een voorzetje.   

Je bent geen spierbundel

Of je nu wel of niet veel in de sportschool te vinden bent, niet iedere man is van zichzelf een enorme spierbundel. Ook al train je veel, dan nog wordt niet iedereen groot en breed. Dat is natuurlijk wel het beeld dat je veel voorbij ziet komen in de media, of dat je ook vaak ziet rondlopen in de sportschool. Ben je onzeker over je lichaam en ben je bang dat vrouwen je niet breed of gespierd genoeg vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je: de meeste vrouwen zitten helemaal niet te wachten op een spierbundel. Natuurlijk vinden ze een gezond en fit lichaam een goed streven, maar vrouwen verwachten echt niet dat je een dikke sixpack hebt en iedere dag in de sportschool staat. Een gezond, realistisch lichaam, dat is wat de vrouwen graag zien. 

De grote van je penis

Een geliefd onderwerp onder mannen is seks. Je praat over standjes, bepaalde bedpartners en vertelt de mooiste verhalen, hier en daar wat aangedikt. Maar deel je ook je onzekerheden op dat gebied? Twijfel je over de grote van je penis? Genoeg mannen die daar wel eens over nadenken, je bent absoluut niet de enige. Je hebt er vast wel eens de rolmaat bij gepakt om je grote vriend op te meten. Of je hebt vast wel eens om je heen gekeken in de kleedkamer van de voetbalclub. Je ziet daar natuurlijk van alles en bovendien in slappe toestand. Dit zegt echter niks over de stijve penis. Er bestaat geen verband tussen de grote van je penis in slappe en stijve toestand. Lijkt het niet heel wat daar beneden als hij slap is, het kan behoorlijk verschillen in opgewonden toestand. Vergelijk jezelf dan ook niet met wat je ziet in de douche van de kleedkamer na je wekelijkse potje voetbal. Bovendien is een ‘grote’ penis ook niet een graadmeter over je prestaties in bed. Je moet ook weten wat je er mee kunt doen. Wil je meer weten over of je iets kunt doen om een grotere penis te krijgen? Hier staan 8 methoden om je penis te vergroten uitgediept

Kale plekken en geen baard, onzekerheid over haargroei

Helaas komen we er als man zijnde niet onderuit en kampen veel mannen met kaalheid, soms al op jonge leeftijd. Ondertussen zie je bij je vrienden nog bossen haar op hun hoofd en onder de kin hangen. Kaal worden kan te maken hebben met overgevoeligheid voor het mannelijke hormoon testosteron, of soms een teveel daaraan. Een groot deel heeft te maken met aanleg. Werden je opa en vader ook vroeg kaal? Grote kans dat jou dat ook niet bespaard blijft. Je kan er helaas weinig aan doen, dus omarm het en scheer lekker je kop kaal. Scheelt je mooi weer tijd in de ochtend. Bovendien zijn er genoeg vrouwen die wel houden van een kale man. 

Twee linkerhanden hebben

Ben jij zo’n man met twee linkerhanden? Heb je geen idee hoe je een plank ophangt of een fietsband moet vervangen? Who cares? Niet iedere persoon en dus ook niet iedere man, is hetzelfde. Je hoeft dan ook niet aan een bepaald plaatje te voldoen. Heb je twee linkerhanden, maar lijkt het je wel leuk om beter te kunnen klussen en heb je er interesse in? Dan kun je uiteraard aan de slag om daar iets aan te doen. Youtube staat vol met video’s van allerlei dingen waar je iets van kunt opsteken. Heb je een handige vader, oom of vriend? Vraag daar eens advies aan ga samen aan de slag. Oefening baart kunst en anders weet je direct wie je kunt inschakelen wanneer je er zelf een potje van maaktt!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>