Hoe weet je of ze je leuk vindt? Er zijn 7 ‘interesse signalen’

Hoe weet je nu wanneer een meisje of vrouw jou leuk vindt? Welke hints of tekens geeft ze dan? Terwijl sommige mannen de sms van een meisje of een terloopse opmerking tot in de puntjes zullen analyseren, zijn meisjes in werkelijkheid als je kalm en jezelf blijft niet zo moeilijk te doorgronden. Het enige wat je hoeft te doen is te bekijken hoe ze handelt en haar gedrag te observeren wanneer ze bij jou in de buurt is. Wanneer ze je één van de volgende symptomen laat zien, wil ze waarschijnlijk graag met je uit.


1. Ze kijkt stiekem naar jou, lacht veel en lijkt overdreven opgewonden om je te zien

Een teken dat een meisje in jou geïnteresseerd is, is wanneer ze stiekem naar je kijkt. Ze wil naar je kijken, maar wil eigenlijk niet dat je het weet. Zie je haar naar je kijken? Kijkt ze soms weg, als ze je haar betrapt? Dat zijn behoorlijk duidelijke aanwijzingen dat ze wil dat jij haar opmerkt. Voortdurend naar je kijken is een manier om jou te vertellen dat ze zich tot jou aangetrokken voelt of op zijn minst geïnteresseerd in jou is.

meisje lachen interesse

2. Ze vindt het leuk om met je te praten, luistert aandachtig en vraagt veel vragen

Als ze het leuk vindt om met je te praten, is de kans groot dat ze jou leuk vindt. Dit geldt vooral als ze je veel vragen over je privéleven stelt, zoals bijvoorbeeld wat je leuk vindt, wat je in je vrije tijd doet en of je ergens in het weekend uitgaat. Een vrouw dat geïnteresseerd is, zal interesse in je persoonlijke leven tonen omdat ze wil dat je weet dat ze jouw leven interessant vindt en er graag deel van wil uitmaken. Als een meid verlegen is, zal ze je niet vaak benaderen en als ze dat wel doet, kan ze gaan blozen of haar gezicht verbergen. Soms gaan verlegen meisjes een hele dag op pad zonder met je te praten.

3. Ze plaagt je en/of raakt jou aan

Een meisje kan je plagen door je een naam te geven of door je speels te slaan. Als ze dit op een speelse manier doet, is dat een goed teken dat ze je leuk vindt, want het is gebruikelijk dat vrouwen lolletjes maken en in de persoonlijke ruimte komen van jongens, die ze leuk vinden. Je zou kunnen denken dat een meisje dat je plaagt of gemeen tegen je is, je niet mag. Maar ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat het vaak het tegenovergestelde is! Misschien probeert ze alleen de aandacht te trekken, omdat ze zich door jou afgewezen voelt of omdat ze haar ware gevoelens wil verbergen.

4. Ze is meer bij jou dan bij haar vrienden, houdt van de dingen die je leuk vindt en blijft tegen je aan botsen

Het is waarschijnlijk dat een meisje probeert te blijven hangen op plaatsen waarvan ze weet dat jij er zult zijn, zodat ze de kans krijgt om je tegen het lijf te lopen en met je te praten. Ze kan doen alsof ze toevallig daar was om een niet-verwante reden.

Als ze veel van haar tijd met jou doorbrengt in plaats van met haar vrienden, is dat een ander geweldig teken. Meisjes beschouwen hun vrienden als een groot deel van hun leven, dus als ze die laat zitten om meer tijd met jou door te brengen, dan moet ze je wel erg leuk vinden.

leuk meisje

5. Ze neemt het voor je op

Een meisje dat jou leuk vindt, komt voor je op als anderen je teleurstellen en ze zal je een speciale behandeling geven, zoals veel complimenten en geschenken, voor je zorgen of iets doen wat ze niet doet voor haar andere vrienden. Dus als zij jou anders behandelt dan haar andere mannelijke vrienden, dan is het waarschijnlijk dat jij degene bent die ze het het liefst wil.

6. Ze vindt excuses om je aan te raken

Ze kan ‘per ongeluk’ vaker tegen je aan botsen als een manier om te peilen hoe jij reageert of gewoon omdat ze fysiek contact met jou wil. Ze kan je ook veel willekeurige knuffels geven, wat een niet-seksuele en dus niet-bedreigende manier is om dichter bij jou te komen.Of misschien legt ze haar hand wel op je arm of op je schouder als ze met je praat. Als ze dit vaker doet dan normaal, dan is dat een sterk teken dat ze iets voor je voelt.

vind ze me leuk signalen

7. Ze vindt excuses om met je te praten

Als je de leiding hebt van een club waartoe ze behoort, is het logisch dat ze je vragen zal stellen over die club. Maar als ze je vragen stelt over dingen, die ze gemakkelijk zelf kan uitvogelen of door het aan iemand anders te vragen, dan is het waarschijnlijk dat ze je dat vraagt omdat ze een reden wil om met jou te praten

P.S. Voordat je echt op haar afstapt, is het goed om na te denken of ze je echt leuk vind of dat je in de friendzone zit.