Nee, we bedoelen niet dat jij met ijzeren hand of als een Big Brother over de schouders van je medewerkers mee loert. Wel dat de boel er aantrekkelijk uitziet.

Dat is toch wel het ideaalbeeld? Wanneer jij niet tevreden bent met hoe je kantoorruimte eruit ziet, heb je geen idee wat een klant hiervan moet denken. Laat staan een nieuwe medewerker. Wanneer het gaat over jouw kantoor of ander bedrijfspand, is het de bedoeling dat iedereen zich daar op zijn of haar plek en welkom voelt. Zeker de publieke ruimtes moeten warm aanvoelen. En vertrouwen wekken. Dergelijke doelen bereik je door heel erg streng te letten op de details.

Kleurgebruik, bijvoorbeeld. Dat komt terug in de meubels die er staan – die ook nog eens ergonomisch moeten zijn – en de tinten die je bijvoorbeeld geeft aan je wanden. We bevelen je van harte aan om consistentie te creëren maar ook om de kleuren van jouw huisstijl terug te laten komen. Schroom niet om af en toe trots te pronken met je logo, misschien wel levensgroot op een muur op de achtergrond.

De ‘werkvloer’ waar we het in de titel over hebben is weer een ander verhaal. En die bedoelen we in dit geval heel letterlijk. Waar lopen je klanten, je werknemers en jij precies overheen?

Laminaat

Het handige aan laminaat is natuurlijk hoe gemakkelijk je het legt. Je klikt het zo in elkaar! En dan is het ook nog in allerlei kleuren en tinten te beste-

Te kopen! Ja, laten we wel wezen, laminaat bestaat uit hout. En zeker in dat geval moet je streng zijn. De kleuren in papieren én digitale brochures komt namelijk niet altijd even goed overeen met de werkelijkheid. Dat betekent dat er teleurstellingen kunnen ontstaan wanneer je visgraat laminaat van een bepaalde tint bestelt en deze er niet zo uitziet als je gehoopt had.

Pvc

Een andere optie is pvc. Natuurlijk, dat is kunststof, maar kan er precies zo uitzien als jij wilt. Het is in vele verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Oftewel, je vindt altijd iets dat perfect bij jouw opstelling past. En natuurlijk bij de sfeer die jij in jouw bedrijf wilt! Pvc is behoorlijk duurzaam en heeft een isolerende werking, zowel qua temperatuur als qua geluid. Dat laatste is natuurlijk erg fijn voor de eventuele verdieping eronder.

Epoxy

Al wat je nodig hebt om een epoxylaag in jouw favoriete kleur uit te gieten is een ondergrond die geheel waterpas is. Daarna moet je even wachten totdat die stolt en je profiteert van een prachtige, egale en onderhoudsarme vloer. kies wel voor een tint die rustig is aan het oog. Het liefste natuurlijk een kleur die perfect past bij de rest van het interieur en/of je huisstijl.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>