De voordelen van een kunstvagina!

Je houdt erg van seks en je wil graag bij een spel met jezelf het gevoel van echte seks te hebben. Er zijn natuurlijk verschillende sekspeeltjes voor mannen te koop maar een kunstvagina, ook wel pocket pussy genoemd, stimuleert je penis alsof je echte seks beleeft. Leg dit heerlijke speeltje maar snel in je nachtkastje!

Zodra je zin in seks hebt, is je eigen pocket pussy snel gepakt. Die ligt eigenlijk altijd klaar in de la naast je bed. Ze heeft altijd zin en is er helemaal klaar voor. Je gaat bij haar naar binnen en je hebt onmiddellijk het fijne gevoel van echte seks. Voor extra stimulatie van je penis is de binnenkant geribbeld zodat de kunstvagina je een optimale sekservaring geeft.

De voordelen

Voor ons mannen en daarom ook voor jou heeft de kunstvagina veel voordelen en is dit speeltje behoorlijk populair. Het gebruik ervan is heel simpel; je penetreert de pocket pussy met je penis en je voelt het genot. Het wordt bezorgd in een discrete verpakking en is makkelijk in één van de laatjes in je nachtkastje op te bergen.

Hoe?

Je kunt de kunstvagina gewoon over je penis heen en weer bewegen en het speeltjes op die manier gebruiken. Maar je kunt de pocket pussy ergens in of tussen stoppen waardoor die klem zit en dan zelf lekker wild kan worden. Of heerlijk rustig in een bepaald ritme op en neer bewegen. Dat moet je echt zelf gaan uitvinden en beleven. Het is van belang, dat zul je begrijpen, de pocket pussy ook elke keer nadat je die hebt gebruikt goed schoon te maken. Het is niet goed voor de hygiëne om de kunstvagina een paar keer te gebruiken en die dan pas schoon te maken. Kunstvagina’s zijn online te bestellen in een heleboel maten, verschillende kleuren en heel veel vormen. Kies er eentje die jou het meeste bevalt. Let ook op de binnenkant die soms in andere uitvoeringen te koop is. Ook zijn er kunstvagina’s met de naam van een bekende pornoactrice. Deze voelen natuurlijk allemaal anders aan, maar wel lekker! Of wil je naar bed met Janice? Dat kan.