Vrouwen met deze sterrenbeelden hebben het meest zin in seks!

Posted in  Women  on  januari 24, 2022 by  Jay0 comments
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Vrouwen met deze sterrenbeelden hebben het meest zin in seks!

Vind jij astrologie maar vaag en een hoop gezever? Think again! Want wist je dat je aan het sterrenbeeld van een vrouw ook kunt zien hoeveel seks ze wil? Vraag dus voortaan naar haar sterrenbeeld als je op een datingapp zit. Je hebt dan meteen een streepje voor, want de meeste vrouwen zijn sowieso geïnteresseerd in horoscopen en vinden het leuk om hierover te praten. In dit artikel vertellen we je welke sterrenbeelden de meeste seksdrive hebben.


Sterrenbeeld als indicatie voor hoeveel seks vrouwen willen

Er zijn heel wat mensen die geloven dat sterrenbeelden iets zeggen over het karakter van een persoon. Niet voor niets wordt er al duizenden jaren naar de sterren gekeken. Sterker nog, het libido van een vrouw wordt ook deels bepaald door de sterren! Er is zelfs een onderzoek gedaan waarin vrouwen werden gevraagd om hun sterrenbeeld in te vullen en hoe hoog hun seksdrive was. Hierin werd een significant verband gevonden tussen bepaalde sterrenbeelden en hun libido

Waterman heeft het meest zin in seks

Voor het zojuist genoemde onderzoek zijn 500.000 vrouwen gevraagd. In het onderzoek werden vragen gesteld over hun seksleven en deze gegevens zijn gebruikt in de zorgvuldige analyse. Hieruit kan worden geconcludeerd dat vrouwen met het sterrenbeeld Waterman de meeste seks willen, gevolgd door Maagd en Stier.

Op plek 4 en 5 komen respectievelijk Weegschaal en Vissen te staan. Heb je een vrouw aan de haak geslagen die Ram als sterrenbeeld heeft? Dan hebben we minder goed nieuws, want vrouwen met dit sterrenbeeld hebben het minst vaak zin in seks.

Dit sterrenbeeld is het wildst in bed

Ook is er een ander onderzoek gedaan naar het verband tussen sterrenbeelden en hoe wild een vrouw in bed is. Hieruit is gebleken dat Leeuwen heel erg wild zijn en graag het initiatief in bed nemen. Ook Stieren zijn wild, maar tegelijkertijd zijn ze gepassioneerd en romantisch tussen de lakens.

Schorpioenen zijn tevens gepassioneerd en krachtig in bed, maar combineren dat het liefst met een diepere emotionele band. Ben je dus op zoek naar een relatie? Dan zijn Schorpioenen in het algemeen prima relatiemateriaal. Bekijk maar eens wat je kunt verwachten in de weekhoroscoop van een schorpioen.

Seks is gezond!

Seks is niet alleen maar lekker, maar ook nog eens bevorderlijk voor je gezondheid. Ja, ook daar is onderzoek naar gedaan! Seks helpt namelijk tegen verkoudheid. Het geeft een boost aan je immuunsysteem waardoor je minder vatbaar wordt voor allerlei ziektes. Je lichaam maakt dan meer antilichamen aan die onder andere verkoudheidsvirussen te lijf gaan.

Als je minstens twee keer per week van bil gaat, dan maak je gemiddeld 30% meer antilichamen aan. Dit effect is trouwens met name merkbaar bij vrouwen, maar wij mannen helpen daar graag een handje bij!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>