februari 27

Waar mannen van houden

0  reacties

Er zijn veel clichés over mannen en de dingen in het leven waar ze van houden. En om eerlijk te zijn, de meeste clichés zijn waar. Laten we voor eens en voor altijd de belangrijkste dingen samenvatten waar (de meeste) mannen echt gek op zijn. Komt ie; Waar houden mannen nou echt van?


Sport

Sport ja, en dan voornamelijk voetbal. Waar dat vandaan komt? Volgens onderzoekers heeft dit te maken met de competitiedrang van de man. We willen nou eenmaal altijd de beste zijn en sport draait maar om één ding; winnen! Wat dan we weer een interessante ontwikkeling is, is dat ook de interesse in vrouwensporten bij de man toeneemt.

Bier

Bier is, nog meer dan andere alcoholsoorten, een van de deugden van het leven voor veel mannen. Het is lekker in de zomer, maar ook zeker in de winter. Het is de perfecte dorstlesser en met de opkomst van speciaalbier is er ook voor de man met een specifieke smaakvoorkeur altijd wel wat voorhanden. Maar het allergrootste voordeel van bier is dat je het ALTIJD kan drinken, zonder dat het vreemde blikken oplevert.

mannen en bier

Reizen

Waarom mannen van reizen houden? Heel simpel. Reizen staat gelijk aan avontuur. Avontuur geeft ons het gevoel dat we leven. Het zorgt ervoor dat de adrenaline door ons lichaam dendert. Tuurlijk houden veel mannen van (luxe) spullen. Maar spullen zijn slechts tijdelijk, terwijl een ervaring kan zorgen voor een herinnering die we nooit zullen vergeten. Benieuwd naar de ideale reisbestemmingen voor de man? Bekijk dan onze travelsectie.

Luxe

Ja ja, net als vrouwen houdt de gemiddelde man best wel van een beetje luxe. Dure schoenen, een luxe auto of een glimmend horloge. Het heeft te maken met zien en gezien worden. Dit geldt zeker niet voor iedereen maar veel van ons hebben wel de drang om te laten zien dat we ergens de beste in zijn, zoals bij sport. Of in dit geval dat het mooiste of duurste item hebben. Welvaart = status en iedereen wil graag de ladder sociale ladder verder beklimmen.

vrouwen

Vrouwen

Tot slot; de vrouw. Het is dat deze lijst van dingen waar mannen van houden in willekeurige volgorde zit, anders had het kopje vrouwen bovenaan gestaan. En hoewel bijna iedere man gek is op vrouwen, zijn er maar weinig mannen die een specifiek type hebben. Lang, kort, blond of donker; alles kan en mag, zolang ze maar mooi is. In de women-sectie van Menlife vind je alles over vrouwen, en seks. Vrouwen en seks dus..


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>