In deze tijd waarin veel mensen bezig zijn met besparen is het goed om ook eens naar verlichting te kijken. Want wat heb jij thuis? Spaarlampen, gloeilampen of heb je al LED lampen? Zoals je misschien weet zijn LED lampen een hele goede keuze. In dit artikel lees je waarom.

Van gloeilamp naar spaarlamp

Wellicht kan je je de tijd nog herinneren van de gloeilamp. De lampen waarin een gloeidraad sprong op het moment dat ze kapot waren. Deze lampen bleken erg slecht voor het milieu en werden daarom in 2009 verboden om nog in de handel te brengen. Vanaf 2016 gold er een importverbod voor gloeilampen. Een alternatief daarvoor was in eerste instantie de spaarlamp. Een lamp die tijd nodig had om zijn volledige sterkte te halen, maar wel langer mee zou gaan dan de gloeilamp. Een nadeel van de spaarlamp is dat hij, in tegenstelling tot de gloeilamp vaak niet dimbaar bleek.

De spaarlamp is ook niet alles

Al snel werd duidelijk dat de spaarlamp wel zuiniger was en dus beter voor het milieu, maar ook deze bleek niet geheel veilig doordat er kwik in zit. En dus bleef men in de lichtindustrie bezig met ontwikkelen en daar ontstonden onder andere de LED lampen. Lampen die zuiniger zijn dan de andere lampen en in veel varianten verkrijgbaar zijn inmiddels. Ook jij ziet ze waarschijnlijk dagelijks, want veel straatlantaarns worden tegenwoordig door LED verlichting vervangen. En natuurlijk de kerstverlichting.

Betaalbaar alternatief?

LED verlichting is dus een goede vervanger van de oude verlichting. De LED lamp is duurder dan zijn voorgangers, maar doordat deze langer meegaan, scheelt het je uiteindelijk dus wel in je portemonnee. Zoals je wellicht weet krijg je de LED lampen tegenwoordig ook in allerlei soorten en maten en zowel in supermarkten en bouwmarkten maar natuurlijk ook online. Bij LEDlampshopxl vindt je ongetwijfeld die ene lamp die jij zoekt.

LEDLampshopXL voor jou

Bij LEDLampshopXL is er een zeer ruime keuze aan LED verlichting. Op een overzichtelijke manier kan jij vinden welke lamp jij nodig hebt. En weet je het even niet dan helpt de klantenservice je graag. Daarnaast wordt er snel verstuurd, voor 23.59 bezorgd is de volgende dag jouw lamp in huis. Zo zit je nooit zonder verlichting, ben je milieubewust bezig en zorg je goed voor je portemonnee. Omdat je natuurlijk langer doet met LED lampen, maar ook omdat LEDLampshopXL jou altijd de laagste prijs garandeert.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>