augustus 7

Wat is de beste smartphone? Deze 3 opties mag je niet missen

0  reacties

Smartphones: ze zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en dat is nog logisch ook. We kunnen er namelijk zoveel mee! Bellen, appen, fotograferen, bestanden opslaan – om maar eens de meest gebruikte functies te benoemen. Maar ze kunnen uiteraard nog veel meer. Hoe dan ook, als je deze functies veel benut, loont het zich om te investeren in een smartphone die daadwerkelijk goed scoort op die punten die voor jou belangrijk zijn. In dit artikel hebben we voor jou op een rijtje gezet welke smartphone trends worth the hype zijn!

1. De innovatieve Samsung Galaxy S21

Allereerst is er de Samsung Galaxy S21. Deze Samsung is zodanig modern dat hij waterbestendig is. Wil je het uitproberen en gaat het toch mis? Dat kan, want garantie heb je gedurende twee jaar vanaf het moment van aankoop. De telefoon is relatief licht in gewicht. Het scherm is van een hoogwaardige kwaliteit, namelijk 2400 x 1080 Pixels. 

Camera’s 

Genoeg formaliteiten: deze telefoon heeft een indrukwekkende camera – of eigenlijk camera’s: de Samsung Galaxy S21 heeft er namelijk maar liefst vier in totaal. Drie aan de achterkant, en één aan de voorkant. Hiermee kan de camera vanuit meerdere hoeken en dimensies foto’s maken die zorgen voor een geweldige kwaliteit. De camera’s aan de achterkant scoren niet alleen hoog in kwantiteit, maar ook in kwaliteit: ze hebben respectievelijk 12, 12 en 64 megapixel. Verder beschikt de Samsung Galaxy S21 over een uitstekend werkgeheugen van 8 GB RAM en een opslagcapaciteit van 128 GB.

2. Scherm- en camerakwaliteit met de OnePlus 8 Pro 128GB

Een andere smartphone die nieuw het toneel betreedt en die jou niet mag ontgaan, is de OnePlus 8 Pro 128 GB. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze net als de Samsung Galaxy S21 een opslagcapaciteit van 128GB en tevens een werkgeheugen van 8 GB Ram. Deze telefoon is ietsje zwaarder in gewicht, namelijk 199 gram. Deze is iets meer gewoon dan de Samsung Galaxy S21 in die zin dat deze niet waterdicht is; een plons in het zwembad overleeft deze OnePlus dus hoogstwaarschijnlijk niet. Wel beschikt de OnePlus 9 Pro 128 GB over een uitstekende schermresolutie die zelfs veel beter is dan die van de bovengenoemde Samsung, namelijk maar liefst 1440 x 3168 pixels. Ook de camera is nóg beter dan die van de bovengenoemde Samsung: maar liefst vijf camera’s in totaal, waarvan vier aan de achterkant. Niet alleen zijn dit meer camera’s maar ze beschikken ook over meer megapixel. Ook volgens de consumentenbond scoort deze Samsung goed op meerdere vlakken.

3. Waar voor je geld met de Samsung Galaxy A12 64GB

Tot slot is er tevens van Samsung de Galaxy A12 64 GB. Deze is aan te raden voor degene die veel waarde hecht aan een goede batterij. Bij deze smartphone hoef je je met een batterij van 5000 mAh dus geen zorgen te maken over een uitvallende telefoon op cruciale momenten. Bovendien komt deze Samsung met een snellader. Deze Samsung is voornamelijk goed vanwege de verhouding tussen prijs en kwaliteit: de smartphone is niet al te duur, maar biedt wel een strak design met wederom vier zeer goede camera’s.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>