Wat je kunt op style-gebied kunt leren van voetballers

Style gaat om meer dan de trends volgen. Dat kan echter best lastig zijn. Hoe kan jij nou je eigen ideale look vinden? Daar heb je tijd en inspiratie voor nodig. Het is dan ook fijn om te weten dat de inspiratiebronnen veel dichterbij zijn dan je denkt. Je kunt gewoon de kunst afkijken bij je favoriete sterren. Waar acteurs en muzikanten altijd al goede inspiratiebronnen waren, zijn daar de sporters nu ook bijgekomen. Met name voetballers kunnen je veel bieden. Wat kan je van deze topsporters leren qua stijl?

Combineer verschillende stromingen
Als voetballers ergens goed in zijn, dan is het wel stromingen combineren. Dat is ook niet zo vreemd, dat komt door de manier waarop hun levens eruitzien. De spelers brengen veel tijd met elkaar door in een kleine kleedkamer. Daar komen alle verschillende karakters en ideeën dus bij elkaar. Het is dan ook niet vreemd dat bepaalde zaken van elkaar geleend en overgenomen worden. Daardoor krijg je opvallende fusies van trends te zien. Dit is wat de voetballers dan ook hebben bijgedragen aan de modewereld van tegenwoordig. Dat maakt ze juist ook zo interessant om te volgen.

Maak het niet te moeilijk
Voetballers blijven natuurlijk sporters. Dat betekent dat ze van nature graag in kleding lopen die lekker zit en die het bewegen en presteren gemakkelijk maakt. Dit is vaak ook terug te zien in de items die ze dragen wanneer ze niet op het veld staan. Veel kleding zit net wat comfortabeler dan je bij bijvoorbeeld een filmster zou zien. Dat is dan ook iets wat de meeste mannen maar al te graag van de sporters zal overnemen. Zolang het er goed uitziet, mag het best wel lekker makkelijk zitten. Doe er je voordeel mee.

Durf regelmatig te veranderen
Een andere opvallende zaak aan voetballers is dat ze zo gemakkelijk van look wisselen. Vandaag kiezen ze voor een bepaalde stroming, maar morgen zie je ze een hele andere trend volgen. De ene dag zijn ze heel extravert, de andere dag is alles strak en netjes. Dat is dus wel een aanrader voor iemand als jij. Durf af en toe ook eens iets anders te doen. Alleen dan kan je een aantrekkelijke garderobe opbouwen die altijd past bij je stemming van die dag. Kleding kan heel veel goeds doen voor je stemming. Wat wil je nog meer?