Vrouwen over pijpen: 16 vrouwen delen wat ze echt van orale seks vinden

Posted in  Women  on  mei 9, 2024 by  Jay0 comments
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • Vrouwen over pijpen: 16 vrouwen delen wat ze echt van orale seks vinden

Wist je dat pijpen niet alleen een genotsvolle handeling is voor degene die het ontvangt, maar ook talloze voordelen kan hebben voor degenen die het uitvoeren?

Onderzoek heeft aangetoond dat het geven van orale seks aan je partner stress kan verminderen, het immuunsysteem kan versterken en zelfs de band tussen jou en je partner kan versterken door de vrijlating van oxytocine, ook wel bekend als het 'knuffelhormoon'.

Maar wat vinden vrouwen nu eigenlijk echt van pijpen? Vinden vrouwen pijpen lekker en leuk? Of vinden ze het juist afschrikkelijk?

Om antwoord op deze vraag te krijgen vroegen we 16 vrouwen hoe ze zich voelen over het geven van orale seks en waarom ze zich zo voelen. Benieuwd? Lees gauw verder!

Wat vinden vrouwen van pijpen? 16 ervaringen!

Goed! Op naar het leukste stuk van dit artikel. Wij vroegen 16 vrouwen naar hun mening over pijpen. Vinden ze het lekker? Of juist niet?

Je ontdekt het in onderstaande sectie!:)

1. Kim, 26 jaar

Ik ben geen fan van het geven van orale seks. Ik heb er zelfs een hekel aan. Veel mannen verwachten het gewoon. Ik wil echt niet met die geslachtsdelen in mijn mond zitten.

Vooral als de man één van van die mannen is, die het hoofd naar beneden duwt en je probeert te dwingen. Werkt nooit. Ik ben echter twee mannen tegengekomen - slechts twee - waar ik absoluut geen probleem mee had om het voor ze te doen. Het betekent meestal dat ik dan heel, heel, heel erg gek op hen ben.

2. Rosa, 23 jaar

ik vind pijpen vies!

3. Jennifer, 35 jaar

ALLEEN in dit geval geldt: hoe kleiner de penis, hoe beter. Ik haat kokhalzen terwijl ik een pijpbeurt geef!

"ik hou van pijpen"

4. Mieke, 27 jaar

Ik houd er echt wel van en als het geweldig is met een partner, is het een fluitje van een cent. Momenteel is het niet echt een van de hoofdbestanddelen van mijn seksleven en dat verbaast me echt. Het voelt alsof er iets belangrijks ontbreekt.

Het is mijn keuze om dit weg te laten uit ons seksleven, maar zijn voorkeur (ik weet dat het niet vanwege een gebrek aan vaardigheden van mijn kant is!)... hij vertelde me dat hij het gewoon niet zo leuk vindt en hij zei dat hij het hetzelfde met zijn ex-vriendinnen had... Ik ben blij dat hij geniet van geslachtsgemeenschap, maar zonder orale seks, kan de seks absoluut afgezaagd worden. Ik bedoel, er zijn niet zo heel veel manieren waarop je seks kunt hebben. Al kan een spannende locatie als in de auto wel wat extra's hebben.

5. Anne, 34 jaar

Ik wil het graag doen als het bij iemand is waar ik verliefd op ben; zou graag een pijpbeurt geven. Maar bij iemand waar ik niet zo gek op ben, absoluut niet. Het hebben van seks en het hebben van orale seks is een beetje verschillend. Orale seks is gewoon iets persoonlijker.

6. Sonja, 20 jaar

Orale seks, wat voor mij neerkomt op het naar beneden gaan en zijn penis in mijn mond nemen, is iets wat ik doe omdat het hem opwindt. Voor mij is het niet echt leuk om te doen, behalve dat ik van hem houd en dat ik hem een goed gevoel wil geven, snap je? Dit is waarschijnlijk pure fantasie, maar ik heb het gevoel dat ik liever met een vagina aan de slag ga. Ik ben biseksueel maar ik heb vooral met mannen gedatet.

7. Tiffany, 30 jaar

Onder de juiste omstandigheden vind ik het lekker. Ik houd van de reactie die ik krijg, houd van de macht en de voldoening die het geeft, die ontstaat door iemand anders plezier te geven. Ik houd, zolang ik in de stemming ben om het te doen, ook echt van de ervaring. Ik denk ook dat ik het leuk vind omdat, eerlijk gezegd, ik van meerdere partners te horen heb gekregen dat ik er goed in ben. En het windt me behoorlijk op om dat te horen en er in te gaan met het vertrouwen dat je iemands wereld, als het ware, op zijn kop kan zetten.

Toen ik op de universiteit zat, gaf ik echter bijna elke jongen, waar ik seks mee had, een pijpbeurt. Grotendeels kwam dat omdat ik voelde dat het van mij werd verwacht en het was, in vergelijking met het hebben van seks, niet zo heel erg "belangrijk". Maar nu ben ik heel, heel, ERG op mijn hoede voor deze manier van denken.

Ik denk dat het ergens in mijn twintiger jaren tot me doordrong hoe er in onze cultuur wordt gedacht over het recht op seksueel plezier van mannen in het algemeen en op een pijpbeurt in het bijzonder en hoe vaak ik in mijn leven een pijpbeurt heb gegeven omdat ik voelde dat het iets was dat ik moest doen en niet omdat ik dat wilde doen. Het is echt onnodig om te zeggen dat ik in de meeste situaties niet echt van de seks heb genoten. Ik ben echt geschrokken van het idee dat dit een "verwacht" onderdeel van de seks van mannen is, dus terwijl ik me er voor 100% voor inzet om mijn partner te plezieren, doe ik het alleen nog maar als ik het zelf ook wil.

8. Dana, 29 jaar

Toen mijn echtgenoot en ik aan het daten waren, gaf ik hem bijna elke avond van de week pijpbeurten. Ik hield ervan om het te doen, omdat ik van hem hield. Ik houd nog steeds van hem, natuurlijk, maar ik heb er gewoon geen zin meer in.

Ik weet niet wat er gebeurde (misschien deed ik het toen te vaak?), maar nu krijgt hij misschien één keer in de zes maanden, als hij geluk heeft, een pijpbeurt en ik moet ook dronken zijn. Uiteraard betekent dit dat hij me aan die geweldige tijden herinnert dat ik hem, toen ik nog op de universiteit zat, pijpbeurten gaf.

9. Priscilla, 24 jaar

Orale seks is voor mij afgemeten aan het plezier van mijn partner. Ik houd ervan als ik kan zeggen dat mijn partner, man of vrouw, ervan geniet. Als ik het niet kan zeggen, word ik nerveus en zenuwachtig en voel ik me seksueel ontoereikend. Vandaar mijn algemene voorkeur voor partners, die tijdens seks verbaal zijn of op zijn minst hun stembanden gebruiken.

Als er stilte is en ik niet kan inschatten of ik mijn partner plezier geef, dan ben ik helemaal uit het moment verdwenen. Ik ben meestal volledig onbewust tijdens seks (de enige keer dat ik ooit onbewust ben), maar zodra ik me zorgen maak dat mijn intuïtie niet zo goed is als ik denk dat het is, stop ik met genieten van het geven van orale seks.

10. Chanel, 29 jaar

Ik geniet ervan om mijn partner te laten kreunen en kronkelen, dus op die manier is het leuk. Aan de andere kant heb ik een hele kleine mond en heb ik te veel kerels ontmoet, die menen recht te hebben op een pijpbeurt, dus dit is niet iets dat ik voor mannen doe als we voor het EERST samenzijn. Het is veel werk voor mij en eerlijk gezegd doe ik het niet, tenzij ik voel dat ik er iets voor terugkrijg.

Dames zijn voor mij een heel ander verhaal. Het voelt alsof ik veel beter ben in het beffen; het is gewoon veel fijner voor mij en vrouwen hebben niet de neiging om het te verwachten/eisen, dus ben ik ook meer geneigd om het te geven.

In beide gevallen heb ik de neiging om het liever als een warming-up te zien dan als het hoofdonderdeel. Het is geweldig om te zien dat je partner zo opgewonden is, maar dan word ik meestal ongeduldig en wil ik op andere dingen over gaan.

10. Chanel, 29 jaar

Ik geniet ervan om mijn partner te laten kreunen en kronkelen, dus op die manier is het leuk. Aan de andere kant heb ik een hele kleine mond en heb ik te veel kerels ontmoet, die menen recht te hebben op een pijpbeurt, dus dit is niet iets dat ik voor mannen doe als we voor het EERST samenzijn. Het is veel werk voor mij en eerlijk gezegd doe ik het niet, tenzij ik voel dat ik er iets voor terugkrijg.

Dames zijn voor mij een heel ander verhaal. Het voelt alsof ik veel beter ben in het beffen; het is gewoon veel fijner voor mij en vrouwen hebben niet de neiging om het te verwachten/eisen, dus ben ik ook meer geneigd om het te geven.

In beide gevallen heb ik de neiging om het liever als een warming-up te zien dan als het hoofdonderdeel. Het is geweldig om te zien dat je partner zo opgewonden is, maar dan word ik meestal ongeduldig en wil ik op andere dingen over gaan.

11. Ellen, 29 jaar

Jarenlang heb ik het bij mijn eerste vriendje vermeden, omdat er een ranzige geur van dat deel van zijn lichaam kwam. Zelfs als hij net uit de douche kwam. Maar in mijn nieuwe relatie is er helemaal geen ranzigheid, dus ik geef hem graag een beurt. Ik weet dat hij het geweldig vindt en daarom houd ik er ook van.

12. Bo, 26 jaar

Mijn houding ten opzichte van pijpen is eigenlijk: de geest is gewillig, maar het vlees is zwak. Sommige dagen voel ik me superzelfverzekerd om het te doen; veel mensen zeggen het, maar het is echt heel opwindend om te zien welk effect het heeft op mijn partner.


Dat gezegd hebbende, ik heb een gevoelige kokhalsreflex en een kaak die de neiging heeft om te verkrampen, dus ik kan het meestal niet helemaal afmaken. Toch is het leuk om hem aardig in de buurt te krijgen voordat ik bovenop hem klim.

13. Marieke, 25 jaar

Als ik nooit meer aan een pik zou zuigen, zal ik het zeker niet missen. Maar het is - en ik denk dat veel vrouwen het hiermee eens zullen zijn – heel erg geil om je partner zo opgewonden te laten voelen. Het enige wat ik hoef te doen, is zeggen dat ik hem later een pijpbeurt zal geven en hij staat dan al bijna op klaarkomen. Er is een gevoel van macht dat bij dat gevoel hoort en ik houd van die macht.

14. Samantha, 20 jaar

Ik kan niet stoppen met kokhalzen wanneer ik het doe, wat jammer is omdat ik er dol op ben. Ik denk dat ik me misschien niet genoeg ontspan of zoiets. Ik zou het meer doen als ik niet hoefde te kokhalzen.

15. Katlyn, 25 jaar

Ik ben er eigenlijk dol op! Ik denk dat het komt omdat het een beetje speels is. Ik voel niet veel druk, omdat de meeste mannen het heerlijk vinden, toch?


Of ik heb in ieder geval nooit een klacht erover gehad! Ik denk dat ik het gewoon leuk vind? Ik ben eigenlijk niet erg preuts en ik denk dat het erg opwindend is om zo intiem te zijn. Het stoort me niet als er vloeistoffen vrijkomen, omdat ik alleen penissen in mijn mond stop die horen bij mannen die ik erg geil vind. Ik denk dat het erg geil is om zo intiem met iemand te kunnen zijn!

16. Danielle, 28 jaar

Ik vind het echt leuk om een pijpbeurt te geven. Er zit kracht in je seksualiteit als je orale seks geeft en het kan heel leuk zijn als je ervan geniet.  En als ik een goede partner heb, ben ik blij dat ik zo veel plezier geef. Ik heb een langdurige, vaste relatie en we houden allebei van geven en ontvangen. We beginnen vrijwel elke keer als we seks hebben op die manier.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>