Wat zijn research chemicals? 

Posted in  Blog  on  mei 28, 2024 by  San0 comments

Chemicaliën zijn al jaren bekend terrein onder wetenschappers. Door hier proeven mee te doen, kunnen de effecten van bepaalde stoffen worden onderzocht. Het aanpassen van chemicaliën is een tijdrovend proces en het duurt ook lang voordat deze chemicaliën door de overheid worden gecontroleerd. Totdat dit is gedaan en deze zijn toegestaan voor gebruik, spreken we van zogenaamde research chemicals. Goede voorbeelden zijn bijvoorbeeld 2-MMC, 4F Ritalin en 2F Ketamine. 

Het moge duidelijk zijn dat deze chemicaliën niet mogen worden gebruikt zolang ze nog niet door de overheid zijn gecontroleerd. Pas wanneer deze in de Opiumwet zijn opgenomen, kunnen ze ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld medische doeleinden. Wie interesse heeft in research chemicals voor wetenschappelijke doeleinden, kan terecht bij verschillende bedrijven zoals Homechemistry

Waarschuwing voor het effect op het menselijk lichaam 

Er zijn verschillende chemicaliën die door de jaren heen toch door mensen zijn gebruikt zonder wetenschappelijke doeleinden. Er wordt dan misbruik gemaakt van het feit dat deze legaal verkrijgbaar zijn voor het doen van research. Daarom willen we nog eens benadrukken welk effect dit kan hebben op het menselijk lichaam. Volgens de Opiumwet zijn deze research chemicals namelijk schadelijk voor het menselijk lichaam. Daarom mogen zij niet voor recreatief gebruik worden ingezet. Ze mogen enkel worden verkocht voor wetenschappelijke doeleinden. 

Populaire research chemicals 

Er zijn verschillende soorten research chemicals verkrijgbaar. Denk hierbij aan: 

2F-Ketamine 

2F-Ketamine is de afkorting van 2-Fluorodeschloroketamine. Omdat de naam best lastig uit te spreken is, wordt in de volksmond vaak gesproken van 2F. De effecten van 2F-Ketamine zijn vergelijkbaar met die van Ketamine. Hierbij kun je denken aan een gevoel van euforie, hallucinaties en conceptueel denken.  

Flubromazepam 

Er worden veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan met behulp van Flubromazepam. Als de chemicaliën op de juiste manier worden gebruikt, kan deze stof bijvoorbeeld een rol gaan spelen in de medische wereld. Deze stof, die voor 98% uit natuurlijke stoffen bestaat, heeft namelijk een rustgevend effect en kan de slaap bevorderen. Daarnaast kan het bijdragen aan een vermindering van angstgevoelens en verdovend werken. 

2-MMC 

3-MMC kristallen zijn bij de wet verboden. Ze mogen dan ook niet legaal verkocht worden. Ook niet voor wetenschappelijke doeleinden. Er is echter gesleuteld aan deze stof, zodat de chemicaliën terug op de markt zijn verschenen voor wetenschappelijke doeleinden. Met het verwijderen van de gevaarlijke stof, is het gevaar geweken en kunnen de chemicaliën opnieuw worden gebruikt. Ze hebben ook een nieuwe naam gekregen: 2-MMC kristallen. De effecten van deze kristallen kunnen per persoon verschillend zijn. Dit hangt van verschillende factoren af. Veelvoorkomende effecten zijn een gevoel van euforie, meer empathie, openheid en een zelfverzekerd gevoel. 

Research chemicals online bestellen 

Research chemicals kunnen online worden besteld. Ze kunnen worden gebruikt voor het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Als je op zoek bent naar producten voor eigen gebruik, raden we aan om op zoek te gaan naar legale genotsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten zaden, vape producten en poppers. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>