Weekendje weg? Neem je spullen stijlvol mee!

Het zal je vast wel eens overkomen zijn dat je een (lang) weekendje weg gaat. Je gaat bijvoorbeeld op een voetbalkamp met je teamgenoten, of misschien neem je jouw vriendin wel mee naar parijs voor Valentijnsdag. Al de spullen die je mee wil nemen heb je klaarliggen, maar hoe neem je het mee?

Een koffer is vaak te groot, en een rugzak is weer te klein. Buiten dat wil je ook een beetje stijlvol voor de dag komen toch? Je met typex-ondergekalkte-eastpack van de middelbare school is leuk, maar stijlvol is anders. The Chesterfield Brand snapt hoe belangrijk het is om als moderne man goed voor de dag te komen. Wij namen een kijkje in het assortiment om te zien waarom de tassen van dit merk zo populair zijn.


De keuze voor leer

Alle tassen binnen het assortiment zijn gemaakt van 100% ‘full grain leather’. Dit in tegenstelling tot veel leerproducten die je in de winkel tegenkomt waarbij slechts de bovenste laag van leder is gebruikt.

Waarom leer? Omdat het gebruik van leer heel veel voordelen heeft. Zo staat leer overal goed bij. Wat je ook aantrekt op je weekendtrip. een leren tas zal altijd goed matchen. Daarnaast gaat kwaliteitsleer natuurlijk veel langer mee. Leer scheurt niet dus je hoeft niet bang te zijn dat de spullen die je meeneemt op je weekendje weg te zwaar zijn voor de leren weekendtassen van The Chesterfield Brand.

leren weekendtas portsmouth

Een bijkomend voordeel van leer is dat het minder snel vies wordt en ook weer makkelijk is schoon te maken. Ook zullen je spullen niet direct nat worden bij een regenbuitje, iets wat wel gebeurd met kunststof tassen

Weekendtassen

Het assortiment aan leren weekendtassen bestaat uit 4 verschillende kleuren; taupe, cognac, zwart en bruin. Tijdloze tinten die je overal mee kan matchen. Een persoonlijke favoriet hebben wij niet, maar de kleur cognac is wel lekker modern. Bij veel modellen is specifiek rekening gehouden met de afmetingen van luchtvaartmaatschappijen.Zo loop je nooit het risico dat je tas niet mee mag als handbagage.

tas vakantie

Ook is gedacht aan allerlei handige functionaliteiten. Elke tas beschikt over 2 stevige handvatten. Ook deze zijn gemaakt van leer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de schouderband makkelijk erop- of eraf te halen, afhankelijk van je eigen voorkeur.

laptop weekendje weg

Laptop mee?

Heb je een businesstrip? Of neem je uberhaubt vaak je laptop mee onderweg? Bekijk dan eens de luxe laptoptassen. Ook deze zijn van een zeer hoge kwaliteit. Om de kwaliteit voor elke tas te waarborgen wordt elke tas individueel gecontroleerd voordat deze in de webshop van The Chesterfield Brand beland.

Het maakt niets uit of je een grote of kleine laptop hebt. De leren laptoptassen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar.