Zo combineer je sokken en schoenen op een stijlvolle manier


Wanneer je in je hoofd je outfit samenstelt, denk je misschien niet zo snel aan de sokken die je aantrekt. Vaak dragen mensen hun sokken dan ook op zo’n manier dat ze niet opvallen of zelfs helemaal niet te zien zijn. En dat is zonde, want sokken kunnen juist die leuke touch geven aan je outfit! 

Tip: ga je online schoenen bestellen? Vergeet dan niet om er sokken bij te bestellen voor een stijlvolle combi!

Passend

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je sokken pakt die goed passen bij je schoenen. Zo kun je zelf waarschijnlijk ook wel bedenken dat roze of paarse sokken waarschijnlijk niet zo goed passen bij je schoenen als die een groene kleur hebben. Ook is het zonde als je een hele stijlvolle en nette schoen hebt en er dan sportsokken bij draagt. Als je een klassieke schoen draagt, zorg dan dat je sokken ook klassiek zijn. Je kunt dan het beste kiezen voor simpele zwarte of donkerblauwe sokken. De sok kan wel een simpel patroontje hebben, zoals wat stippen of streepjes, maar zorg ervoor dat het wel subtiel blijft.

Casual

Iets dat de laatste jaren steeds populairder wordt, zijn opvallende sokken. Dit is een hele goede optie wanneer je outfit verder casual en rustig is. Meestal wordt zo’n opvallende sok gedragen in combinatie met een sneaker. Je kunt er dan ook voor kiezen om de onderkant van je broek op te rollen zodat de sok extra goed zichtbaar is. 

Smart casual

Een andere populaire look is de smart casual look. Je hebt dan bijvoorbeeld een chino of een pantalon aan met een overhemd. In plaats van te kiezen voor nette schoenen, ga je voor een sneaker. Hierdoor heb je wel nog een nette uitstraling, maar ben je toch casual gekleed. In dit geval is het het beste om je look zo simpel mogelijk te houden.

Gym outfit

Tegenwoordig is de hoge witte sportsok weer helemaal in en vooral in de zomer zie je deze vaak terugkomen. Door deze sok zie je er meteen een stuk sportiever uit. Zeker als je witte sportsokken draagt op een sportief paar schoenen. Bijvoorbeeld op Skechers heren schoenen. De schoenen van dit merk zien er sportief uit én hebben een ongelooflijk aangename pasvorm.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>