Tijdens je zoektocht naar een nieuwe fauteuil loop je waarschijnlijk al snel tegen een aantal punten aan. Zo wil je bijvoorbeeld de beste prijs-kwaliteit verhouding, maar moet de fauteuil wel helemaal aan jouw wensen en smaak voldoen. Daar blijft het niet bij, want je moet ook nadenken over hoe lang de fauteuil mee moet gaan, wat voor bekleding het model heeft en of er genoeg ruimte in de woonkamer overblijft voor andere meubels die je hebt of wilt. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Je snapt nu wel dat dit lastig kan zijn. Maar geen zorgen, want wij hebben een klein geheimpje die we graag met jullie delen om een groot deel van je zorgen weg te nemen!

Fabrieksverkoop van Urbansofa

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn om aan alle hiervoor genoemde punten te voldoen, maar met een fabrieksverkoop is dat zeker mogelijk. Urbansofa is een partij die onder andere fauteuils verkoopt en zij hebben een geweldig systeem ontwikkeld. Ze leveren namelijk de fauteuil, die je zelf kunt samenstellen via de website, vanuit hun eigen fabriek in Europa. Dat zorgt ervoor dan je niet te maken hebt met externe schakels. Die externe schakels zijn normaal gesproken een groot deel van de reden dat producten duurder worden. Door alles zelf in handen te nemen vallen deze extra kosten dus weg.

Wat merkt de consument hiervan?

Gelukkig merk jij als consument weinig van het productieproces dat achter de fabriek schuil gaat. Voor service en garantie kun jij namelijk gewoon altijd terecht bij de winkel waar jij je Urbansofa fauteuil hebt uitgekozen. Wat je als consument zeker wel merkt, is dat je tot wel 50% op kosten bespaart doordat de externe schakels achterwege worden gelaten! Een ander groot voordeel is dat de levertijden duidelijk een stuk korter zijn doordat ook de logistiek intern wordt geregeld. 

Urbansofa

Om te kijken welke modellen je via de fabrieksverkoop kunt aanschaffen kun je een kijkje nemen op de website van Urbansofa. Mocht je voorkeur uitgaan naar een fysieke winkel dan kun je ook een bezoekje brengen aan één van verkooppunten van de partij. Zo kun je makkelijker verschillende modellen en stoffen met elkaar vergelijken! Wacht dus niet langer en shop snel je nieuwe fauteuil van Urbansofa!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>