Dit zijn de Heren Zonnebrillen trends van 2022!

Posted in  Style&Fashion  on  januari 8, 2021 by  Tim0 comments

Wanneer straks de zon weer door de wolken breekt en het lente wordt, wil je natuurlijk goed gekleed zijn op het nieuwe seizoen. Zeker als de zon vaker eb feller begint te schijnen richting de zomer, is een modieuze en lekker zittende mannen zonnebril voor 2022 onmisbaar.

Maar kiezen kan best lastig zijn, want het aanbod zonnebrillen voor heren is echt enorm. Dus hoe kom je de meest trendy heren zonnebrillen op het spoor? Dit artikel helpt je om de grootste zonnebrillen trends voor mannen in het vizier te krijgen. Lees daarom snel verder om te ontdekken wat de belangrijkste zonnebrillen trends voor heren in 2022 zijn!

heren zonnebrillen trends

Een van de grootste heren zonnebrillen trends dit seizoen, zijn stoere, ronde zonnebrillen gekleurde glazen. Zowel mannen als vrouwen kunnen in de lente en zomer van 2022 deze trendy brillen dragen. Kies ook voor retro, doe als John Lennon en koop een van de meest trendy heren zonnebrillen die verkrijgbaar zijn: stoere monturen met kleine, ronde glazen in een bijzondere kleur!

Aviator zonnebrillen 

Tot de grote zonnebrillen trends voor mannen moet in 2022 zeker ook de befaamde Aviator bril gerekend worden. Aviator zonnebrillen kenmerken zich door de pilotenlook die ze creëren. Aviator brillen zijn onder mannen al decennialang meer dan populair, zeker sinds de beroemde Top Gun-films van Tom Cruise in de jaren 1980. Ook in 2022 kom je met een Aviator zonnebril, bijvoorbeeld een RayBan, sexy en stoer voor de dag. Wil je meedoen met de grootste zonnebrillen trends voor mannen in de lente en zomer van 2022 en echt positief opvallen? Dan is een Aviator zonnebril een prima keuze!

Een groot voordeel van een Aviator zonnebril voor mannen is trouwens dat deze in allerlei variaties verkrijgbaar zijn. Zo zijn er Aviators met licht of donkere monturen, gekleurde glazen, brillenglazen die spiegelen en in grotere en kleinere formaten beschikbaar. Jouw favoriete zonnebril ga je ongetwijfeld vinden als je voor een Aviator gaat!

Designer zonnebrillen met spiegelglazen

Typerend voor designer zonnebrillen voor mannen is dat deze er luxueus en stijlvol uitzien. Designer zonnebrillen doen het ieder jaar goed, maar in 2022 zijn het vooral designer brillen met spiegelende glazen die vaak in het straatbeeld te zien zullen zijn. Wil je dus hip en eigentijds voor de dag komen, kies dan voor een stoere designer zonnebril met spiegelende glazen! Wedden dat je de aandacht trekt op straat?

Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat dit type brillen niet bij je kleding past. Zeker als je kiest voor designer brillen met bruine en de groene G15 glazen of brillenglazen met een REVO-coating, weet je zeker dat je er kleurrijk en modieus bijloopt!

Ook leuk:

Vierkante glazen als mannen zonnebril in 2022

Een opmerkelijke trend die we in 2022 onder de mannen zonnebrillen gaan zien, zijn zonnebrillen met opvallende, vierkante glazen.

Of je nu een ovale gezichtsvorm of een rond gezicht hebt: zonebrillen met een vierkante vorm zogen voor een strakke, uitdagende look en vallen direct op. Kies daarom gerust voor een van de meest gedurfde heren zonnebrillen trends van 2022!

Monturen met een klassiek ontwerp

Naast de al genoemde zonnebrillen trends voor heren in 2022, doen dit jaar ook zonnebrillen met een klassiek montuur het uitstekend. Klassiek staat bij dit type brillen niet voor ouderwets en oubollig, maar eerder voor trendy en tijdloos. Naast de al eerdergenoemde retro brillen met stoere ronde glazen, die terug doen denken aan de jaren zestig tot zeventig, zien we in de brillenmode ook andere brilvormen terugkeren.

Vooral brillen met een strak en elegant design, die sober zijn en puur functioneel, gaan het in 2022 goed doen onder mannen. En zelfs als je kiest voor dikkere, robuuste brilmonturen die in de jaren vijftig populair waren, doe je mee met de klassieke trend die dit jaar de brillenmode gaat bepalen.

Tot slot...

Je ziet het: in 2022 is er gewoon veel keuze aan stijlvolle, eigentijdse zonnebrillen voor de zelfbewuste, stoere man. Doe ook mee en kies jouw smaak uit de genoemde trendy heren zonnebrillen van dit moment. Alvast een prachtige lente én zomer toegewenst. Met veel kijkplezier.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>